Praktisk info

Vi gifter oss i Nederland

Vi vil være tilgjengelig for gjestene våre allerede fra torsdag 23. Mai, for de av dere som ønsker å forlenge oppholdet før bryllupsdagen. Vi bor på Mitland hotell, og vi håper at mange av dere ønsker å gjøre det samme. Vi har holdt av rom på hotellet, bruk gjerne blockode JJSOWEDDING for å få tilgang til disse via hjemmesiden deres www.mitland.nl . Gi oss en lyd dersom dere har spørsmål tillnyttet hotellbooking.
Ellers finnes det mange fine hoteller i og rundt Utrecht, med rimelig kjøreavstand fra lokalet. 

Toastmaster

Vi elsker underholdning! Taler eller andre underholdningsbidrag må gå via Eirik, som vil ordne med program for dagen. Fordi det vil være gjester som ikke snakker norsk, må talene enten holdes på engelsk, eller oversettes til engelsk og tas med i papirform, slik at vi kan gi dem skriftlig til dem som har behov for det. Eirik vil informere om antall eksemplarer det vil være behov for. 

Kontaktinfo til Eirik:

Tlf: (+47) 482 33 032

Epost: eirikliang91@gmail.com

Bilder

Vi oppfordrer alle til å ta i bruk kameraene som vil være plassert i lokalet. Det vil også være en fotograf som følger oss gjennom dagen, slik at dere kan la mobilkameraene ligge i vesker og lommer under vielsen og talene.  

Vi tar gjerne i mot bilder i etterkant som vi kan laste opp i hjemmesidens fotogalleri, eller bruk #SynneogJoakim i sosiale medier. Gi oss en lyd dersom du ikke ønsker bilder av deg selv publisert i sosiale medier eller på hjemmesiden i ettertid.

Mat

Middagen er en satt meny, og eventuelle matallergier må sendes til oss på SMS/Mail innen 14. mai 2024. Send oss også gjerne en melding dersom du ønsker alkoholfri servering. 

Det serveres enkel snacks før og etter middag, samt nattmat ved midnatt. 


Drikke

Baren er (fri og) åpen fra kl 16:00, med lokal vin og øl på tap. Alkoholfri servering fra kl 14:00.

Sterkere voksensaft serveres fra kl 21:30.

Gaver

Det eneste vi ønsker oss fra dere er at dere kommer og feirer med oss, og tar med verdens beste humør og danseføtter. 

Barn

Dette blir en barnefri fest og feiring. Vi har forståelse for at det kan gjøre det vanskelig å få deltatt, og det er helt i orden dersom dette gjør at du/dere må takke nei. Vi ser det likevel som det beste for både de voksne gjestene, og for barna som blir igjen hjemme, at dette blir et barnefritt arrangement.